Услуги за клиенти

Доколку сте клиент со потрошувачка од над 1000 MWh годишно, нашите менаџери и секторот за продажба ќе ве третираат како главен клиент.

За сите проблеми и дополнителни услуги поврзани со нови приклучувања во мрежата, снабдување со електрична енергија или проблеми, може да не контактирате во нашиот Центар за Односи со Корисници или лично да ги посетите нашите 19 Центри за Корисници (ЦК) во земјата.