Дали имате прашања?

За прашања или информации поврзани со снабдување и цена на електричната енергија, нови приклучоци, либерализираниот пазар на електричната енергија, начини на соработка и понуди, пишете ни порака и нашиот претставник ќе ве контактира што е можно побрзо.

За повеќе информации може да не контактирате со повикување на нашиот телефонски број или да не посетите на: Улица 101/a, 1200 Тетово, Северна Македонија.

Ви стоиме на располагање!

Пишете ни порака

    Контактирајте не