Transparent ndaj jush dhe biznesit tuaj


Kompani cilësore për furnizim me energji elektrike në tregun e lirë
NE JU SJELLIM ENERGJI

Lexo më shumë

Tani keni zgjedhje transparente


Çdo ditë punojmë për konsumatorët tanë duke ju sjellë më afër objekteve dhe bizneseve tuaja furnizimin me energji elektrike. Ne jemi ekip i përqendruar në nevojat e konsumatorëve tanë. Puna jonë është t'ju sigurojmë juve energji me kushtet më të favorshme në treg.

Lexo më shumë

EFS është zgjedhja
e duhur për ju!


Ju jo vetëm që do të fitoni shërbimet më cilësore dhe kushtet më të favorshme në treg, por do të fitoni edhe një partner afatgjatë në biznesin e energjisë elektrike.

Lexo më shumë

Suksesi juaj është edhe suksesi ynë.


Bëhuni pjesë e EFS!
Ne jemi të orientuar për përmbushjen e pritjeve të përdoruesve tanë, ndërsa të punësuarit tanë janë resursi jonë më i rëndësishëm.

Lexo më shumë

Njoftohu me përfitimet.

Partner i besueshëm, shërbim cilësor, çmime të volitshme.

Lexo më shumë

Plotëso formularin
për oferetë.

Na shkruani të dhënat tuaja për të fituar ofertën tonë.

Kërko ofertë

Ne jemi në dispozicionin tuaj për t'u ofruar shërbimet tona për furnizim me energji elektrike