Përfitimet për kompaninë tuaj

Duke zgjedhur EFS si furnizuesin tuaj të energjisë, ju përfitoni një partner të qëndrueshëm dhe të besueshëm për biznesin tuaj. Shërbim me cilësi më të mirë, me çmime më të favorshme, më të përballueshme dhe më të ulëta deri në 25% të rrjetit aktual të mbështetjes, si dhe shërbim 24-orësh për klientët në të gjithë Maqedoninë e Veriut.

Kompanitë e mëdha dhe të mesme kanë bërë tashmë zgjedhjen e tyre - EFS ka grupin më të madh të bilancit kur bëhet fjalë për shpërndarjen e energjisë elektrike për kompanitë e mëdha që kanë marrë shërbim të përkryer.

EFS është zgjedhja e duhur për ju!