Keni pyetje?

Për çdo pyetje apo informacion në lidhje me furnizimin dhe çmimin e energjisë elektrike, lidhjet e reja, tregun e liberalizuar të energjisë elektrike, format e bashkëpunimit dhe ofertat, na shkruani porosi dhe përfaqësuesi ynë do u kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni në numrin e dhënë, ose të na vizitoni në adresën Rruga 101/a, 1200 Tetovë, Maqedonia e Veriut.

Ne jemi në dispozicionin tuaj!

Na shkruani mesazh

    Na kontaktoni