Отворени кон вас и вашиот бизнис


Квалитетна компанија за снабдување со електрична енергија на слободниот пазар
НИЕ ВИ ОБЕЗБЕДУВАМЕ ЕНЕРГИЈА

Прочитај повеќе

Сега имате транспарентен избор


Секојдневно работиме за нашите клиенти за доближување на снабдувањето со електрична енергија до нивните објекти и бизниси. Нашата задача е да ви обезбедиме енергија со најповолни услови на пазарот.

Прочитај повеќе

ЕФС е вистинскиот
избор за вас!


Не само што ќе добиете најквалитетни услуги и најповолни услови на пазарот, туку ќе добиете и долгорочен партнер во бизнисот со електрична енергија.

Прочитај повеќе

Вашиот успех е и наш успех.


Станете дел од ЕФС!
Ние сме посветени кон исполнување на очекувањата на нашите корисници, а нашите вработени се нашиот најважен ресурс.

Прочитај повеќе

Запознајте ги придобивките.

Сигурен партнер, квалитетни услуги, прифатливи цени.

Прочитај повеќе

Пополнете го
формуларот за понуда.

Испратете ни ги вашите податоци за да ја добиете нашата понуда.

побарајте понуда

Ви стоиме на располагање за да ви ги понудиме нашите услуги за снабдување со електрична енергија.