Придобивки за вашата компанија

Со избирање на ЕФС како ваш снабдувач на електрична енергија вие добивате стабилен и сигурен партнер за вашиот бизнис. Квалитетни услуги, поволни и прифатливи цени пониски до 25% од тековната дистрибутивна мрежа, како и 24 часовна услуга за корисници низ цела Северна Македонија.

Големите и средните компании веќе го имаат направено својот избор – ЕФС го има најголемиот удел кога станува збор за дистрибуција на електрична енергија до големите компании кои бараат совршена услуга.

ЕФС е вистинскиот избор за вас!