Деловни корисници

Наша цел е да ги исполниме оптимално вашите очекувања за квалитетно снабдување со електрична енергија за економски цели. Како наш клиент, вие сте особено важни за нас и имаме за цел да станеме ваш долгорочен деловен партнер со целосна посветеност и одговорност.

За дополнителни информации може да контактирате со локалниот Центар за корисници кој е отворен од 07:30 до 15:30 часот, или нашиот Центар за односи со корисници кој е отворен 24/7.

Центар за односи со корисници:
070 328 534