Центар за односи со корисници

телефоснка линија и емаил • Лесно достапни 24 часа на ден / 7 дена во неделата / 365 дена во годината
 • Цена на повик според локалната тарифа
 • Централизирани информации за дефекти
 • Нашиот центар за односи со клиенти зборува македонски и албански јазик
 • Нашите оператори се компетентни и лично посветени на брз одговор за вашите прашања
 • Еден повик за сè
 • Без континуиран трансфер

Нашата цел е задоволни клиенти и затоа:

 • Постојано го мериме нашиот квалитет преку анкети за клиенти
 • Го анализираме вашето јавно мислење преку независни истражувачки фирми
 • Континуирано обезбедуваме обуки и вежби за вработените
 • Ги поздравуваме вашите искрени мислења

  Дали сте клиент на EFS:*